Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.90g244kcal9g45.2g3.2g2.7g
Purjosipuli 72g17kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Ruokakerma Valio 5%72g43kcal0.9g2g3.6g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)18g5.4kcal0.5g0.7g0.2g0.4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 54g94kcal9.6g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g894kcal42.6g99.4g36.2g9.2g
Valittu annoskoko313g447kcal21.3g49.7g18.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g223kcal10.7g24.9g9.1g2.3g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457