Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä92g101kcal7.2g16.5g0.5g7.3g
Peruna, keskikokoinen 60g65g39kcal1g8.5g0.1g0.6g
Purjosipuli 14g3.3kcal0.3g0.3g0g0.3g
Persilja 2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton2g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 41g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka49g4.9kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Feta, Arla Apetina 3%41g45kcal7.3g0.8g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g489kcal33.6g57.6g12.4g19.4g
Valittu annoskoko312g245kcal16.8g28.8g6.2g9.7g
Annoskoko puolitettuna156g122kcal8.4g14.4g3.1g4.9g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449