Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste40g10kcal0.4g1.9g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.6kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi166g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.3g3.5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha27g44kcal5.1g0g2.7g0g
Kukkakaali, tuore40g8kcal0.7g0.9g0.1g0.7g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 3.3g0.9kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g175kcal14.2g12.4g6.8g4.8g
Valittu annoskoko312g87kcal7.1g6.2g3.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g44kcal3.6g3.1g1.7g1.2g
Arvot/100g100g28kcal2.3g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876