Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 91g202kcal16g0g15.5g0g
Paprika, punainen23g5.9kcal0.2g1g0.1g0.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto57g160kcal10.8g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 4.6g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Voitaikina Myllyn Paras 500g114g439kcal7g33.9g30.8g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1636kcal69.4g73.4g117.8g5.8g
Valittu annoskoko313g818kcal34.7g36.7g58.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g409kcal17.4g18.4g29.5g1.5g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.7g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295