Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 43g131kcal7.8g21g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 217g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 48g106kcal8.3g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g476kcal32.4g42.4g17g9.4g
Valittu annoskoko313g238kcal16.2g21.2g8.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna156g119kcal8.1g10.6g4.3g2.4g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470