Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 41g145kcal0.1g0g16.4g0g
Sokeri 52g212kcal0g52.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu42g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g27.9g0.5g1.4g
Leivinjauhe 3.1g5.4kcal0.2g1.2g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe20g76kcal0.8g16.8g0.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8.2kcal0g2g0g0g
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten10g34kcal2.4g4.6g2.1g1.1g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g41g125kcal4g25.1g0.8g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1587kcal32.4g259.6g48.4g16.8g
Valittu annoskoko313g793kcal16.2g129.8g24.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna156g397kcal8.1g64.9g12.1g4.2g
Arvot/100g100g254kcal5.2g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160182