(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 11g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Herkkusieni säilyke 31g5.2kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 33g6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 53g19kcal2.5g1g0.2g1.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 16g63kcal0.3g0.4g6.7g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton20g36kcal0.9g1.1g3g0.8g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g33g37kcal0.8g1.3g3.3g0g
Tonnikala öljyssä 78g147kcal21g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g650kcal53.8g13.4g41g7.8g
Valittu annoskoko313g325kcal26.9g6.7g20.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g163kcal13.5g3.4g10.3g2g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233