Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 83g440kcal0.2g0.4g49.8g0g
Sokeri 81g327kcal0g80.5g0g0g
Kananmuna kuoreton81g115kcal9.7g0g8.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 33g111kcal0g27.1g0g0.5g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g24g147kcal5.1g2.9g13.1g1.7g
Sokeri 11g46kcal0g11.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2375kcal30g244.6g142g4.4g
Valittu annoskoko313g1187kcal15g122.3g71g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g594kcal7.5g61.2g35.5g1.1g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167563