Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 14g10kcal0.7g1.3g0.1g0.4g
Vesi142g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.6g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g43g26kcal0.6g5.5g0g0.4g
Pestokastike, yrttikastike 11g52kcal0.9g0.2g5.3g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)64g83kcal11.5g1.4g3.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g404kcal30.2g18.8g23g4.2g
Valittu annoskoko312g202kcal15.1g9.4g11.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g101kcal7.6g4.7g5.8g1.1g
Arvot/100g100g65kcal4.8g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794