Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g121g243kcal24.3g0g15.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Sipuli 36g11kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Tomaattipyree, Pirkka6.1g5kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen91g282kcal7.3g49.2g5g0.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 21g4.2kcal0.1g0.6g0g0.4g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio30g43kcal0.8g2g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1268kcal66.8g111.6g58.4g3.4g
Valittu annoskoko313g634kcal33.4g55.8g29.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g317kcal16.7g27.9g14.6g0.9g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.9g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946