Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 135g41kcal1.3g6.9g0.3g2.7g
Naudan paistijauheliha, Pirkka120g202kcal24g0g12g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g30g90kcal1.2g1.8g8.7g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)12g34kcal1.7g0.5g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g741kcal56.8g19.8g47.6g6g
Valittu annoskoko312g370kcal28.4g9.9g23.8g3g
Annoskoko puolitettuna156g185kcal14.2g5g11.9g1.5g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242