Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 44g38kcal1.4g2g2.7g0g
Katkarapu, rainbow200g200kcal46g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Tilli, tuore 11g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g517kcal97.2g10.4g9.4g2.2g
Valittu annoskoko312g258kcal48.6g5.2g4.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g129kcal24.3g2.6g2.4g0.6g
Arvot/100g100g83kcal15.6g1.7g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889