Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty154g446kcal33.8g69.2g2.5g0g
Oliiviöljy 14g120kcal0g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu8.4g6.7kcal0.2g1.5g0.1g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g2.7g9kcal0g2.4g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 20g40kcal0.3g0.4g4g0.9g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.7g1.8kcal0g0.5g0g0.4g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1306kcal71g158.2g41g7g
Valittu annoskoko313g653kcal35.5g79.1g20.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g327kcal17.8g39.6g10.3g1.8g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903