Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 95g324kcal9.6g66.1g1.1g3.3g
Sokeri 62g251kcal0g61.7g0g0g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow45g250kcal0.4g0.4g27.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)18g23kcal2g0.1g1.6g0g
Piimä, rasvaton (Valio)36g12kcal1.2g1.6g0g0g
Mustikka metsä- 55g24kcal0.3g3.5g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1773kcal27.2g268.2g60.6g10.2g
Valittu annoskoko313g886kcal13.6g134.1g30.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna156g443kcal6.8g67.1g15.2g2.6g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174105