Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 29g95kcal3g19.3g0.3g1g
Herne 35g24kcal1.8g3.3g0.1g1.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 34g6.7kcal0.2g1g0g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Maissi, purkki Rainbow28g17kcal0.5g2.6g0.4g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 8.8g20kcal1.2g0.1g1.6g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 88g81kcal13.9g2.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g529kcal42.4g64.2g9g8g
Valittu annoskoko313g264kcal21.2g32.1g4.5g4g
Annoskoko puolitettuna156g132kcal10.6g16.1g2.3g2g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221