Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu83g299kcal10g59g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g13g8.5kcal0.5g0g3.3g0g
Sokeri 33g135kcal0g33.2g0g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Appelsiini, kuorittu 43g20kcal0.2g3.8g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1594kcal49.6g193.4g72g1.8g
Valittu annoskoko312g797kcal24.8g96.7g36g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g399kcal12.4g48.4g18g0.5g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429