Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)262g121kcal8.4g12.6g3.9g0g
Ohrasuurimo 45g144kcal3.7g28.1g0.9g3.4g
Kauralese 5.2g19kcal0.9g2.4g0.4g0.9g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g566kcal26g86.2g10.4g8.6g
Valittu annoskoko313g283kcal13g43.1g5.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g142kcal6.5g21.6g2.6g2.2g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993