Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl122g142kcal26.6g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g10g15kcal0.6g3.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Herne 29g20kcal1.5g2.7g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.8kcal0.2g0.2g0.4g0g
Korianteri, tuore, annos 20g2.9g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.7g51kcal0g0g5.7g0g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)115g207kcal2.3g5.7g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g900kcal63.4g27.4g59.2g2.8g
Valittu annoskoko313g450kcal31.7g13.7g29.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g225kcal15.9g6.9g14.8g0.7g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729