Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 12g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g6g43kcal0.1g0.1g4.8g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 234g69kcal2.4g10.9g0.7g4.3g
Kuohukerma,valio,2dl60g204kcal1.2g1.8g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g638kcal7.8g26g53.2g9.2g
Valittu annoskoko313g319kcal3.9g13g26.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna156g160kcal2g6.5g13.3g2.3g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768