Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g163g310kcal24.5g0g24.5g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)54g33kcal0.5g2.4g2.2g0g
Korppujauho 27g100kcal2.9g20.4g0.3g1.4g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.6g8.7kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 8.2g25kcal0.7g4.5g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1017kcal59.8g67g56.8g7g
Valittu annoskoko312g509kcal29.9g33.5g28.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g254kcal15g16.8g14.2g1.8g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857