Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 37g327kcal0g0g37g0g
Pellavansiemenöljy74g666kcal0g0g74g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g37g30kcal0g0g3.3g0g
Viinietikka 165g34kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2114kcal0g1.6g228.6g0g
Valittu annoskoko313g1057kcal0g0.8g114.3g0g
Annoskoko puolitettuna156g529kcal0g0.4g57.2g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233