Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka15g133kcal0g0g15.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g202kcal6g41.2g0.7g2.1g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.6g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki30g17kcal2.6g1.5g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g30g53kcal0.1g3g0.1g0g
Mustikka91g30kcal0.5g5.8g0.4g3g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)15g56kcal2.1g8.3g1.2g1.7g
Sokeri 11g44kcal0g10.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1383kcal31.2g194.8g42g13.6g
Valittu annoskoko313g692kcal15.6g97.4g21g6.8g
Annoskoko puolitettuna156g346kcal7.8g48.7g10.5g3.4g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181956