Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 103g208kcal13.2g0.3g17.3g0g
Amerikan Pekoni filee, HK111g177kcal23.3g0.3g99.7g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)20g65kcal5.3g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g943kcal85.6g8.8g243.8g2.6g
Valittu annoskoko313g472kcal42.8g4.4g121.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g236kcal21.4g2.2g61g0.7g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.4g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832