Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 83g65kcal1.4g13.4g0.2g0.8g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g42g48kcal0.3g2.3g4.2g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste83g22kcal0.8g4g0.3g1.9g
Lohifilee 104g204kcal19.5g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g676kcal44g39.4g37.6g5.4g
Valittu annoskoko313g338kcal22g19.7g18.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g169kcal11g9.9g9.4g1.4g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908