Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g152g43kcal0.9g9.1g0.3g3.8g
Purjosipuli 35g8.1kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g117g145kcal3.8g4.8g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g527kcal10.6g29.4g40.6g9g
Valittu annoskoko313g263kcal5.3g14.7g20.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g132kcal2.7g7.4g10.2g2.3g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015