Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä186g650kcal12.1g61.3g40.9g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl11g14kcal1.4g0.1g0.9g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g8.2g46kcal0.2g5.3g2.7g0.1g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 74g32kcal2.5g3.6g0.7g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)24g46kcal0.1g11.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1651kcal32.6g181.4g90.4g0.2g
Valittu annoskoko313g826kcal16.3g90.7g45.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna156g413kcal8.2g45.4g22.6g0.1g
Arvot/100g100g264kcal5.2g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186587