Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 63g98kcal7.2g3.2g6.3g0g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.8g0.1g0.3g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%52g68kcal1.6g1g6.8g0.1g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)31g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Ketsuppi, Felix8.4g7.5kcal0.1g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g446kcal20.4g25.8g29.6g0.8g
Valittu annoskoko313g223kcal10.2g12.9g14.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g112kcal5.1g6.5g7.4g0.2g
Arvot/100g100g71kcal3.3g4.1g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609