Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix2.3g2.1kcal0g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 62g47kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Selleri, annos 50g7.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Palsternakka 7.8g5kcal0g0.9g0g0.4g
Paistijauheliha 10%31g53kcal6.2g0g3.1g0g
Paprika, punainen7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Persilja 3.1g0.9kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g261kcal16.4g26.8g8g4.2g
Valittu annoskoko313g130kcal8.2g13.4g4g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g65kcal4.1g6.7g2g1.1g
Arvot/100g100g42kcal2.6g4.3g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619