Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g143g243kcal27.1g0g14.3g0g
Kesäkurpitsa, tuore43g7.3kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g6kcal0.1g1.3g0g0.5g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g89g22kcal1.3g4g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl16g55kcal0.3g0.5g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g666kcal58.2g13.8g40.8g1.6g
Valittu annoskoko313g333kcal29.1g6.9g20.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g167kcal14.6g3.5g10.2g0.4g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822