Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Sieni rouskut, suolattu 82g21kcal1.3g1.9g0.4g2.4g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 59g147kcal8.5g3.2g11.2g0.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Paprika, punainen112g29kcal1g5.2g0.4g2.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.6g2.5kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g496kcal23g26.2g31.8g11.6g
Valittu annoskoko313g248kcal11.5g13.1g15.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna156g124kcal5.8g6.6g8g2.9g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459