Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 26g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Paprika, punainen20g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka15g1.5kcal0.2g0.1g0g0.2g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)52g50kcal12g0g0.3g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%51g31kcal1.6g3.6g1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 89g49kcal1.4g11.8g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g325kcal31.6g38.2g6.2g4.8g
Valittu annoskoko313g163kcal15.8g19.1g3.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g81kcal7.9g9.6g1.6g1.2g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634