Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki147g83kcal12.5g7.4g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu35g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti13g65kcal3.3g4.4g3.8g3.8g
Soijajauho rasvainen 12g55kcal4.1g2.8g2.8g1.4g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 103g391kcal28.8g0g31g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1280kcal105.4g30.6g82.2g10.4g
Valittu annoskoko313g640kcal52.7g15.3g41.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna156g320kcal26.4g7.7g20.6g2.6g
Arvot/100g100g205kcal16.9g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595