Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 235g61kcal3.7g8.2g0.5g4.5g
Voi 24g170kcal0.3g0.1g19.1g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g7g1.4kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g491kcal9.2g22.2g39.4g10.6g
Valittu annoskoko313g246kcal4.6g11.1g19.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna156g123kcal2.3g5.6g9.9g2.7g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.6g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180