Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.9g0.5g18.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 30g68kcal4.8g0.1g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g697kcal56.6g8.8g48.8g2.8g
Valittu annoskoko312g349kcal28.3g4.4g24.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g174kcal14.2g2.2g12.2g0.7g
Arvot/100g100g112kcal9.1g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667