Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 56g62kcal11.7g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Lanttu 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 33g6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)44g13kcal0.4g1.8g0.2g0.1g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen1.7g3kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g243kcal27.6g17.6g4.8g5.8g
Valittu annoskoko313g121kcal13.8g8.8g2.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g61kcal6.9g4.4g1.2g1.5g
Arvot/100g100g39kcal4.4g2.8g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280