Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Broilerifilee, marinoimaton47g50kcal10.8g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.5kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Lanttu 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Juuriselleri 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 3.3g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 5.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka33g12kcal0.9g1.6g0.3g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g1.3g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.3g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)13g47kcal1.7g9.3g0.3g0.4g
Persilja 1.3g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g274kcal28g28.6g5g3.4g
Valittu annoskoko312g137kcal14g14.3g2.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g68kcal7g7.2g1.3g0.9g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095