Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g9g80kcal0g0g9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.4g5.6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g268g67kcal5.4g10.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g329kcal12.8g28.6g18.6g0.2g
Valittu annoskoko313g165kcal6.4g14.3g9.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna156g82kcal3.2g7.2g4.7g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524