Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g4g29kcal0g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)45g6.8kcal0.9g0.5g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g79g20kcal1g3.3g0.2g0g
Katkarapu 71g49kcal10.3g0g0.8g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 79g262kcal1.6g2.4g27.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g755kcal28.8g16.4g64g1g
Valittu annoskoko313g378kcal14.4g8.2g32g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g189kcal7.2g4.1g16g0.3g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678