Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkopippuri 2.2g6.2kcal0.2g0.9g0g0.6g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt68g31kcal2.2g3.3g1g0g
Pekoni rasvainen 48g179kcal5.7g0g17.6g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 136g187kcal25.4g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g840kcal68.4g13.8g56.4g3.2g
Valittu annoskoko313g420kcal34.2g6.9g28.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g210kcal17.1g3.5g14.1g0.8g
Arvot/100g100g134kcal10.9g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197849