Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.5g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g43g55kcal8.5g0g2.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g44g111kcal8.4g0g9.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 177g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g393kcal35.4g12.6g24.6g1.4g
Valittu annoskoko313g197kcal17.7g6.3g12.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g98kcal8.9g3.2g6.2g0.4g
Arvot/100g100g63kcal5.7g2g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929