Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri 6.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkoviini kuiva 29g20kcal0.1g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.4g47kcal0.1g0.1g5.1g0g
Herne 37g25kcal1.9g3.4g0.1g1.1g
Isot katkaravut (rainbow)66g66kcal15.2g0g0.6g0g
Tumma pikariisi, Risella28g94kcal2.5g19.8g1g1.4g
Basilika, tuore7.3g2.9kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Minttu, tuore (-), annos 1g1.8g0.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 9g2kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.8g17kcal0g0g1.8g0g
Vesi92g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g604kcal41g51.4g21.6g6.8g
Valittu annoskoko312g302kcal20.5g25.7g10.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g151kcal10.3g12.9g5.4g1.7g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652