Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 149g34kcal0.8g5.1g0.4g2.1g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.9g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Väkiviinaetikka 9g3.1kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g62g240kcal0g60.2g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g621kcal4.2g141.4g1.4g7.6g
Valittu annoskoko313g311kcal2.1g70.7g0.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g155kcal1.1g35.4g0.4g1.9g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.6g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126