Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g80g199kcal11.9g0.8g16.7g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi34g161kcal3.7g0.3g16.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g80g28kcal0.8g5.4g0.4g1.1g
Salsa medium (Rainbow)26g6.5kcal0.3g1.1g0.1g0.4g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g12g39kcal0.2g0.3g4.2g0g
Kesäkurpitsa60g10kcal0.2g1.5g0.4g0.4g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Chili paprika punainen2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g900kcal34.8g21.2g76g4.4g
Valittu annoskoko312g450kcal17.4g10.6g38g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g225kcal8.7g5.3g19g1.1g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274