Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Valkuainen (100g)50g21kcal4.9g0.8g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g11g7.1kcal0.4g0g2.8g0g
Taloussuklaa, Fazer56g286kcal2.2g31.1g16.7g2.9g
Vispikerma Flora 20%139g306kcal4.2g6.9g27.8g0g
Marianne suklaarakeet42g198kcal1.2g28.7g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1679kcal29.6g135g114.6g5.8g
Valittu annoskoko313g840kcal14.8g67.5g57.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g420kcal7.4g33.8g28.7g1.5g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410