Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 139g308kcal24.3g0g23.6g0g
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.5g0.1g4.5g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g40g46kcal1.1g1.6g4g0g
Edamer Viipale, annos 18g40g128kcal9.9g0.8g9.5g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaatti 30g6.8kcal0.2g1g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1124kcal83.2g10.4g83.4g1.8g
Valittu annoskoko313g562kcal41.6g5.2g41.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g281kcal20.8g2.6g20.9g0.5g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249