Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 106g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g117kcal13.4g0g7g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g53g17kcal0.6g2.5g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 71g54kcal1.3g10.9g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g392kcal31.4g28.2g15.4g1.8g
Valittu annoskoko313g196kcal15.7g14.1g7.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g98kcal7.9g7.1g3.9g0.5g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571