Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g75g75kcal15g1.6g8.2g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Herkkusieni75g11kcal1.7g0.4g0.4g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)75g45kcal0.7g3.4g3g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli37g67kcal2.5g1.4g5.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g542kcal41.6g22.4g45.8g3.6g
Valittu annoskoko313g271kcal20.8g11.2g22.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g136kcal10.4g5.6g11.5g0.9g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522