Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g41g17kcal0.7g3.5g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.6kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 21g7.2kcal0.2g1.1g0g0.6g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)5.3g19kcal0.7g3.5g0.2g0.3g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g4.2g14kcal2.2g1.2g0g0.7g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka32g8.6kcal0.6g1.3g0.1g0.8g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 159g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g177kcal9.4g24g4.2g5.6g
Valittu annoskoko312g88kcal4.7g12g2.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g44kcal2.4g6g1.1g1.4g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436