Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g17g55kcal8.5g5.1g0.1g0.9g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Paprikajauhe 0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 34g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g63g22kcal0.6g4.3g0.3g0.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6g4.4kcal0.3g0.8g0g0g
Soijakastike 3.1g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 85g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g17g55kcal2.2g10.6g0.4g1.5g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g9g15kcal0.7g0.4g1.2g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g9g21kcal3g0g0.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 43g11kcal1.4g1.3g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g508kcal35.2g53.6g16.2g9.6g
Valittu annoskoko313g254kcal17.6g26.8g8.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna156g127kcal8.8g13.4g4.1g2.4g
Arvot/100g100g81kcal5.6g8.6g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208134