Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle168g218kcal10.9g33.5g5g8.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g57kcal0g0g6.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g12kcal0.2g2.4g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Korianteri, annos 10g3.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 31g106kcal3.1g21.6g0.4g1.1g
Korianteri, tuore, annos 20g29g5.7kcal0.6g1.1g0.1g0.9g
Sinappi 3.2g4.2kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g57kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g939kcal31g121.4g36.8g24.4g
Valittu annoskoko313g470kcal15.5g60.7g18.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna156g235kcal7.8g30.4g9.2g6.1g
Arvot/100g100g150kcal5g19.4g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161